Appartementen

 

We bieden 3 comfortabele appartementen aan.

 

Twee appartementen voor telkens twee personen, en een derde groter appartement voor 2-4 personen.

Elk appartement heeft directe toegang tot het zwembad (5 x 11 m) en heeft een kitchenette, WiFi, air-conditioning, een ruime badkamer met grote douche.

Overdekt Grillhuis

 

Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van ons overdekte grillhuis die in de tuin is gevestigd. Daar kun je genieten van een maaltijd met uitkijk op de Atlantische Oceaan en genieten van verse bereidingen op de gasgrill!

Verse vis rechtstreeks van de vismarkt in Barbate alsook het uitzonderlijk lekkere Andalusische runsdvlees de geroemde "Carne Retinta" die je kunt aankopen vlakbij Finca Solivent bij "Carnicas Alcazar", zijn werkelijk heerlijk op de grill.


Klimaat en Cultuur

Doordat het Afrikaanse continent zo dichtbij is biedt Andalusië meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Dankzij deze reden alleen is Finca Solivent een aantrekkelijke locatie voor vakantie aan zee alsook cultuur en culinaire belevingen doorgaands het jaar. Flamencoavonden in Vejer de la Frontera, visdelicatessen in Barbate, the vernieuwende Europeese vishaven voor rode tonijn (Atùn Rojo de Almadraba) en de eindelloze zandstranden omheen de vuurtoren van Cape Trafalgar.

 

 

Finca Solivent is een enorm groot terrein van 16.000 vierkante meter die volledig is omheind. Het heeft zijn naam te danken aan het feit dat de Costa de la Luz aan de Atlantische kust in tegenstelling tot het dichte Costa del Sol aan de Mediterrane kust nog steeds in zijn natuurlijke staat verkeerd en dun bevolkt is. Soms tussen de maanden Mei en Oktober is het land blootgesteld aan een matige tot sterke maar warme wind die de lokale bevolking "Levante" noemt. Finca Solivent is zo gebouwd en omgeven door natuur dat in geval van de "Levante" je ongemerkt kunt genieten van het zwembad en het zonnetrras. 

We zijn het gehele jaar geopend. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Onze appartementen worden vaak lang van tevoren geboekt - gelieve hier rekening mee te houden.

FINCA SOLIVENT

Fam. Del Monego - Cassitti

Camino de Patría s/n, 11150 Vejer de la Frontera/Cadíz/Spain

Post-address: Apartado de correos 77 - 11150 Vejer de la Frontera/Cadíz/Spain

Mobile ES 0034 666 180589  WhatsApp

Mobile IT 0039 334 2552451 WhatsApp

Email: - soliventcostadelaluz@gmail.com

Facebookpage: Finca Solivent